Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ κροκετες τηγανιτες


Ξαλμυρίζουμε το μπακαλιάρο, αφού τον κόψουμε σε κομμάτια, και του αλλάζουμε το νερό 5-6 φορές. Μετά από 12 ώρες παίρνουμε κάθε κομμάτι και το ψιλοκόβουμε βγάζοντας τα κόκαλα και τις πέτσες.

Κάνουμε κουρκούτι :
Μέσα στον καθαρισμένο μπακαλιάρο ρίχνουμε 10-12 κουταλιές αλεύρι, λίγο νερό, 2 αυγά πιπέρι και λίγη μπύρα. Τα ανακατεύουμε να γίνει ένα μίγμα όχι πολύ αραιό ούτε πολύ σφιχτό.

Μετά σε καυτό λάδι ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά το μίγμα και το τηγανίζουμε.




Συνοδεύουμε με σκορδαλιά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχολιανά σας