Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΣΟΥΠΙΕς ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΧΟΡΤΑ


Υλικά
1 κιλό σουπιές
1 κιλό χόρτα διάφορα (σέσκουλα, λάπατα, μυρώνια, καυκαλήθρες...)
1/2 κιλό σπανάκι
1/2 ματσάκι άνηθο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κούπα τομάτα τριμμένη ή 1 κονσέρβα τοματάκια
2 κουταλάκια τομάτα πάστα
λάδι
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα χορταρικά, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια .
Καθαρίζουμε τις σουπιές και τις κόβουμε σε κομμάτια
Βάζουμε στην κατσαρόλα λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τις σουπιές τις σοτάρουμε κι αυτές, προσθέτουμε τη τομάτα, λίγο νερό και σιγοβράζουμε να μαλακώσουν οι σουπιές. Όταν το φαγητό μας μισοβράσει προσθέτουμε τα χόρτα και τα αφήνουμε αν βράσουν και να μείνουν με το λάδι τους.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχολιανά σας