Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΜΕΛΙΤΖΝΟΜΕΖΈς




ΥΛΙΚΑ
1 ½ κ. Μελιτζάνες
6-7 Πιπεριές Φλωρίνης
2 φλιτζ. Nτοματοπελτέ
½ κουτ. Ρίγανη
1 κ. Γιαούρτι Στραγγιστό
2 σκελ. Σκόρδο
2 κουτ. Φρυγανιά τριμμένη
2 φλιτζ. Ελαιόλαδο
Αλάτι & Πιπέρι



Περιχύνουμε ομοιόμορφα τη σάλτσα ντομάτας. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι με το άλλο φλιτζανάκι λάδι και το τριμμένο σκόρδο. Αλατοπιπερώνουμε και χτυπάμε το μείγμα με το κουτάλι για να κατανεμηθούν ομοιόμορφα τα υλικά. Το απλώνουμε και αυτό στο πυρέξ. Στρώνουμε το μείγμα με ένα κουτάλι , σκεπάζουμε το πυρέξ με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο. Τρώγεται κρύο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχολιανά σας