Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΨΗΤΑ



Καθαρίζουμε τα ψάρια και τα ξεπλένουμε.

Αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν από το νερό, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε στο γκριλ ή στην ψησταριά. Για να γίνουν αρωματικά απλώνουμε πάνω στη σχάρα μας κλαράκια δεντρολίβανο ή ρίγανη και τοποθετούμε τα ψάρια πάνω τους.

Προσέχουμε να μη μας στεγνώσουν στο ψήσιμο
πάνω στη σχάρα μας κλαράκια δεντρολίβανο ή ρίγανη και τοποθετούμε τα ψάρια πάνω τους. Ετσι πέρνουν αρωμα!
Σερβίρουμε με λαδολέμονο σκέτο ή λαδολέμονο με μουστάρδα και συνοδεύουμε με χόρτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχολιανά σας