Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009
ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΨΗΤΑ
Καθαρίζουμε τα ψάρια και τα ξεπλένουμε.
Αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν από το νερό, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε στο γκριλ ή στην ψησταριά. Για να γίνουν αρωματικά απλώνουμε πάνω στη σχάρα μας κλαράκια δεντρολίβανο ή ρίγανη και τοποθετούμε τα ψάρια πάνω τους.
Προσέχουμε να μη μας στεγνώσουν στο ψήσιμο
πάνω στη σχάρα μας κλαράκια δεντρολίβανο ή ρίγανη και τοποθετούμε τα ψάρια πάνω τους. Ετσι πέρνουν αρωμα!
Σερβίρουμε με λαδολέμονο σκέτο ή λαδολέμονο με μουστάρδα και συνοδεύουμε με χόρτα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχολιανά σας