Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑ



Υλικά

4-5 κρεμμύδια
5 πατάτες
μισό κουτί χυμό ντομάτας
1 1/2 λίτρο νερό ή και παραπάνω αν δε τη θέλετε πηχτή
2 κύβους βοδινού
πιπέρι
λίγη κρέμα γάλακτος ή λίγο εβαπορέ
Εκτέλεση

Βάζετε τα κρεμμύδια και τις πατάτες με τη ντομάτα να βράσουν και προσθέτετε τους κύβους. Όταν είναι έτοιμα στραγγίζετε τα λαχανικά από το ζουμί και τα περνάτε από το μούλτι να λειώσουν. Τα ξαναρίχνετε στην κατσαρόλα, ανακατεύετε και προσθέτετε το πιπέρι και την κρέμα ή το εβαπορέ. Μπορείτε την κρέμα να τη ρίξετε απευθείας στα πιάτα πριν το σερβίρισμα.

Σερβίρουμε με φέτες ψητού ψωμιού και ξεροψημμένο μπέηκον, το οποίο δένει πολύ όμορφα αν το ψιλοκόψετε και μέσα στη σούπα αφού το ψήσετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχολιανά σας