Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ



Πλένουμε καλά το χταπόδι αφού αφαιρέσουμε το στόμα, τα μάτια και τα εντόσθια μέσα από την κουκούλα.

Το βάζουμε να ψηθεί στη σχάρα στο γκριλ για είκοσι λεπτά. Ενδιάμεσα το γυρίζουμε ανάποδα. Καλό είναι να βάλουμε ένα ταψάκι από κάτω να μαζέψει τα υγρά που θα στάξουν.

Το σερβίρουμε με λεμονάκι ή με λαδόξυδο.

Αν θέλουμε να είναι πολύ τρυφερό το βράζουμε με λίγο ξύδι για μερικά λεπτά και μετά ψήνουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχολιανά σας